شهيد ميلاد لرزان موسسه آموزش عالی حکمت رضوی

ساکن                :    تربت جام

رشته                 : مدیریت صنعتی -کارشناسی ورودی 1386

عضو بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی حکمت رضوی

شهادت : عصر عاشورا در جریان مراسم سوگواری حضرت سید الشهداء (ع) مقابل حسینیه حضرت امام صادق (ع) شهرستان تربت جام توسط نارنجک پرتاب شده از سوی فریب خوردگان به شهادت رسید این دانشجوی شهید با فداکاری و نثار جان خویش به استقبال شهادت رفت و از وقوع فاجعه ای هولناک در تجمع  سوگواران حسینی جلوگیری کرد و به سوی معبود خویش پر گشود . روحش شاد و راهش پر رهرو باد .

شرح واقعه

یکی از حاضرین در آن واقعه که مداح مراسم بوده است اظهار داشته:

"طبق سنت هر ساله از مسجد امام جعفر صادق(ع) در حال حرکت به سوی منزل یکی از خانواده‌های شهدا در خیابان آزادگان بودیم که دو موتورسیکلت سوار به هیئت عزاداری نزدیک شد، ابتدا یکی از آن دو راکب ترقه‌ای را به سوی هیئت پرتاب کرد که در این لحظه حواس همگان به صدای ایجاد شده پرت شد و بلافاصله موتورسوار دیگری نارنجک را به حدفاصل من و شهید میلاد لرزان پرتاب و سپس متواری شد. وی گفت: با انفجار نارنجک تعدادی از سوگواران مجروح شدند و مراسم عزاداری به صحنه دیگری تبدیل شد به گونه‌ای که همگان با نگرانی به امر انتقال مصدومین به بیمارستان پرداختند."

همچنین برخی دیگر از حاضران در مراسم  اضافه می کنند شهید لرزان با مشاهده نارنجک ، فداکارانه خود را بر روی نارنجک انداخته و در نتیجه بیشترین ترکش ها به وی اصابت کرده و به شهادت می رسد.

لازم به یاد آوریست که این حادثه در در ساعت ۲۰ و ۴۵ دقیقه روز چهارشنبه ۱۸ دی ۱۳۸۷ روی داد .

شهید میلاد لرزان

واکنش ها به این حادثه :

غلامرضا اسداللهی نمایند مردم تربت جام در  مجلس شورای اسلامی با بیان این نکته که عاملان این حادثه عناصر فریب‌خورده و مربوط به گروه‌های افراطی و وهابی بوده‌اند آن را محکوم کرد. وی همچنین اظهار داشت اقدام مزدوران و منافقان در پرتاب نارنجك به سوي عزاداران حسيني سبب اتحاد بيشتر اهل تشيع و تسنن تربت جام شد.

در پی این حادثه ائمه جمعه سنی و شیعه شهرستان تربت‌ جام این اقدام را محکوم کردند و خاستار مجازات عاملین و مسببین این حادثه شدند.

لازم به ذکر است که پس از این حادثه اشخاص و اقشار مختلفی از مردم آن را محکوم کردند که در اینجا تنها به قسمت کوچکی از آنها اشاره ای مختصر شد.

شهید میلاد لرزان

یادتان باشد لباس مشکیم را تا کنید

گوشه ای از قبر من این جامه را هم جا کنید

کاش من در شام تاسوعا بمیرم تا شما

خرجیم را نذر خرج ظهر عاشورا کنید

هم کفن دارم و هم قومی که دفنم میکنند

پس فقط هنگام دفنم یاد آن آقا کنید

از صدای ناله ها و گریه های مادرم

بیشتر یاد غم صدیقه ی کبرا کنید

آه من مردم ولی یک کربلا قسمت نشد

پیش مردم مایلم این نکته را حاشا کنید

مرگ من آمد ولی آقا نیامد، حیف شد!

فرصت دیدار را شاید شما پیدا کنید

(کاظم بهمنی)

(یکی از اشعار مورد علاقه شهید لرزان که  پس از شهادتش ، خانواده ی ایشان بخش هایی از آن را در لا به لای کتابهایش یافته اند.)

milad larzan

یادداشتی از استاد محترم سرکار خانم دانش تبریزی در مورد شهید میلاد لرزان

منبع: روزنامه خراسان - یکشنبه 29 دی 1387

يادي از شهيد حادثه تروريستي تربت جام

او در كلاس درس دانشجويي نمونه بود. در رفتار متين و آرام و در گفتار دلنشين و بي نظير بود. ميلاد مرد آسمان بود نه زمين. در شجاعت يگانه روزگار بود و در نجابت آيينه بي تمثال، صداي گرمش هميشه در كلاس درس طنين مي انداخت. او برايمان از غزلواره هايش مي خواند و به حق در ميان هم دانشگاهيانش برترين بود. او در ميان نوانديشان، انديشمندي خوش فكر و همچون ابوالفضل به ياري انديشه و ايمان حسين برخاست و ياران حسين را ياوري كرد. نمي دانم از بودنش بگويم يا از رفتنش كه دلهامان را سخت اندوهگين كرد و رفت. ما از ميلاد بودن را آموختيم و رفتن را نيز خواهيم آموخت. يادم مي آيد كلاس درس فارسي عمومي بچه هاي مديريت صنعتي، تب و تابي ديگر داشت. آن چه اين همبستگي و صفا را بيشتر مي نمود حضور خوباني همچون ميلاد لرزان بود. او دائم در تكاپوي ايجاد انجمن ادبي، هم انديشي دانشجويان، تحليل و نقد كتاب هاي ادبي با زمينه شعر و داستان بود.

انصافا يكي از بي نظيرترين دانشجويان كلاس درس بود و اين آخرين دل نوشته اوست كه قرار بود آن را ويرايش كنم.

از دور اتاق چشم تان برق مي كشد

و پنجره را به سوي شب غرق مي كشد

ديوار ميان من و تو مي خندد

اين فاصله است كه بين مان فرق مي كشد

ياد ميلاد لرزان هميشه در خاطرمان زنده باد

مژده دانش تبريزي- استاد دانشگاه.

دانلود کلیپ موبایل شهید میلاد لرزان در دو کیفیت:

دانلود کلیپ با حجم 6.25 مگابایت

جستجو در سایت